9 de gen. 2009

UALA!!

Diumenge 11 de gener s'inaugura el tercer Pallassòdrom!

La jornada d'activitats comença a quarts de 12 del matí amb la convocatòria a la Plaça de Voltes de Vila-seca de la Primera Cursa Internacional de Pallassos. A les 12:29h es donarà la sortida a la cursa, que farà tres voltes a un circuit urbà. A la cursa hi pot participar tothom que ho vulgui, amb l'únic requisit de portar un nas de pallasso, maquillatge i un dorsal de casa. L'animació de la cursa anirà a càrrec de la Always Drinking Marching Band.

Al migdia hi haurà el 2n dinar de pallassos i pallasses a l'Auditori Josep Carreras, pel qual cal haver-se inscrit ja, i a les 18h de la tarda tindrà lloc la Uala! Inaugural d'Escales i Cadires, també a l'Auditori.

A la Uala! hi actuaran, fent números d'escales i cadires, les companyies Xumet i Xinxeta, Dandy Clowns, Cop de Clown, Misto & Garibaldi, Clownfish i el Mag Fèlix Brunet. De forma extraordinària, també hi actuaran els Germans Totó, els quals han estat nomenats aquest any Padrins del Pallassòdrom en reconeixement a la seva carrera artística. La banda de sonora de la Uala! anirà a càrrec de la rumba del Micu.

Per assistir a la Uala! cal tenir invitacions. Per més informació Patronat Municiapl de Turisme de Vila-seca (C/ del Patró, 10 - 977 39 03 62)