30 de des. 2009

Jornada inaugural

El Pallassòdrom 2010 ja té forma.

La jornada inaugural tindrà lloc el dilluns 18 de gener amb un programa d’actes idèntic al de l’any passat:

Al matí se celebrarà la Segona Cursa Mundial de Pallassos i Pallasses pels carrers de Vila-seca animada per la Always Drinking Marching Band. Per participar-hi només cal que porteu el nas de pallasso i moltes ganes de passar-ho bé. És imprescindible que cada participant porti el seu propi dorsal!!

A les 12:08h es realitzarà un escalfament col·lectiu i a les 12:29h es produirà el tret de sortida d’aquesta increïble cursa.

Al migdia el Patronat de Turisme de Vila-seca celebrarà un dinar de pallassos professionals al vestíbul de l’Auditori de Vila-seca.

A la tarda se celebrarà la Uala! Inaugural amb les actuacions de Pepa Plana, Alba Sarraute, Toti Toronell, Cristi Garbo, Cristina Cazorla i Joan Busquets, i en la qual es nomenarà Jango Edwards padrí del Pallassòdrom. Les invitacions són limitades i cal adreçar-se al Patronat de Turisme de Vila-seca per recollir-les.

Informació, venda d’entrades i abonaments al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, carrer del Patró, 10. Tel. 977 390 362. De dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i de 16.00h a 18.00h.

Si ets pallasso o pallassa i vols rebre més informació et pots adreçar a pallassodrom@lapusa.com

4 de des. 2009

Novetat d'última hora!

Com a novetat d'última hora ens plau anunciar que a la programació del Pallassòdrom 2010 s'hi afegeix l'estrena del nou espectacle de la pallassa Pepa Plana, "Penèlope", en una versió molt particular del mite grec que servirà de clausura del festival. L'actuació serà diumenge 24 de gener a les 20h.